Linker
Kontakt

info@safebikely.com

Tel: +47 924 21 401

Leirfossveien 5D

7037 Trondheim - Norway

Sosial
  • SafeBikely Instagram
  • Black Facebook Icon

© 2020 by Urban Solutions AS - Org 919 270 942 MVA

Bike Parklet 4.0

10 sykkelskap i en modul.

Den fjerde industrielle revolusjonen er her. Bike Parklet 4.0 er batteridrevet og tilkoblet tingenes internett (IoT). I SafeBikely-appen vises hvor lokasjonene er og hvor mange sykkelskap som er ledige i sanntid. 

Størrelsen tar utgangspunkt i én p-plass for bil, men kan plasseres praktisk talt hvor som helst. Foruten en solid stålkonstruksjon, er det flere skjulte funksjoner gjør også at Bike Parklet vanskeliggjør sykkeltyveri.  

Bike Parklet 4.0 er flyttbar, og kommer med en rekke tilvalg og muligheter. Kontakt oss for mer informasjon.

Datadrevet innsikt

System designet for det offentlige rom

Ikke iverksett større investeringer enn hva behovet tilsier. En unik kombinasjon av datadrevet innsikt og flyttbare moduler, gjør at man unngår prosjekteringskostnader, kan starte i det små og ekspandere basert på systemgenerert datagrunnlag.  

 

Klar til bruk

Nøkkelferdig - klar til bruk

Bike Parklet 4.0 leveres ferdig montert, klar til bruk. 

Uten behov for infrastruktur eller grunnarbeid, er systemet kostnadsbesparende og designet med tanke på fleksibilitet til våre kunder.

 

Foruten å være det tryggeste alternativet til sykkelparkering på markedet, er sykkelskap et tydelig signal om satsing på sykkel.

 

Med lokal produktutvikling, produksjon og software-utvikling, skaper SafeBikely lokale ringvirkninger og minimale CO2-avtrykk. Vår software vil kontinuerlig forbedres til fordel for syklisten, og sammen med våre kunder og samarbeidspartnere ønsker vi bidra til økt sykkelandel.  

 

Ta kontakt med oss i dag!