City

Miljøpakken utvider til NI timer gratis sykkelparkering

Trondheim Kommune og Miljøpakken utvider gratistilbudet med trygg og smart sykkelparkering under busstreiken. Nå kan syklister parkere ni timer gratis i de 15 sykkelskapene ved Ørjaveita og Leutenhaven. Dette gjelder under den pågående busstreiken.

Miljøpakken utvider til NI timer gratis sykkelparkering

Trondheim utvider gratis parkering under busstreiken

Den landsomfattende busstreiken har medført at kollektivreisende må belage seg på andre transportmidler. Sykkelen seiler opp som en trygg og effektiv transportmetode. Spesielt i norske byer der fire av ti har arbeidsreiser på under fem kilometer, kan sykkelen bli et effektivt transportmiddel.

Nå utvider Miljøpakken den kostnadsfrie leieperioden for sykkelparkering til 9 timer. Sykkelskapene utplassert av Miljøpakken har vært gratis de første fire timene. Deretter er prisen 10 kroner for hver time. Dette er et midlertidig tiltak under busstreiken. Miljøpakken forventer stor pågang, og da er det fint at man kan forhåndsreservere plass i Bikely-appen.

Et populært sykkelparkeringstilbud

Sykkelskapene i Trondheim sentrum har vært svært populære. I løpet av et par måneder har 250 unike syklister benyttet seg av tilbudet. Bikely har i tillegg åpnet egne lokasjoner på Valentinlyst og Sluppen. Dette gjør at Trondheim har flest lokasjoner med tilgjengelige sykkelskap i Norge.

Bikely har sykkelskap i 15 norske kommuner - inkludert de tre største byene i Norge. De fleste byene tilbyr gratis parkering eller delvis gratis og trygg sykkelparkering. I mangel av busstilbud og den økende andelen av kostbare sykler og elsykler i omløp, er sykkelskapene et unikt tilbud for trygg sykkelparkering fra kommunene. Se oversikten over alle lokasjoner og book ditt sykkelskap i Bikely-appen.

Les Videre:

Presse

Tar grep mot sykkeltyveri - nå kan du parkere helt trygt på Lambertseter

Ny sykkelparkering ved Lambertseter og Manglerud Senter.

Les mer
City

Kjøpesentra i Oslo og Viken satser miljøvennlig med Bikely

- Vi skal gjøre det enklere for syklister, og da må Bikely utplasseres der de ferdes, sier daglig leder Hallvar Bergh. Med seg på laget har Bikely kjøpesentergigantene City Con, Amfi og Obos.

Les mer

Siste nytt fra Bikely

Det er mye spennende som skjer i Bikely. Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få siste nytt rett i innboksen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Last ned appen

Last ned appen, reserver et sykkelskap nær deg og kom i gang!