Home

Nå vil Bikely bekjempe sykkeltyveri i borettslag

Endelig kommer Bikely Home. Trygg sykkelparkering i borettslaget har vært etterspurt i svært lang tid, og vil bli tilgjengelig allerede i høst.

Nå vil Bikely bekjempe sykkeltyveri i borettslag

Sykkeltyveri i borettslag

 

Etter en storm av henvendelser blir Bikely Home endelig tilgjengelig for utvalgte borettslag. Endelig kan syklister parkere trygt nå de er hjemme, noe som ikke har vært en selvfølge. Det meldes om flere frekke sykkeltyveri fra parkeringsboder, kjellere og stativ i private hjem. Dette vil Bikely gjøre noe med.

-         Vi vil gjøre hverdagen enklere for syklister, og da er trygg sykkelparkering hjemme et naturlig sted å starte, sier daglig leder Hallvar Bergh.

Bikely får daglig henvendelser fra borettslag og sameier som ønsker tryggere parkering for beboerne. Nå har også mange kommuner kommet på banen, og har lyst ut støtte til sykkelparkering. Bikely oppfordrer borettslag til å sjekke ut om kommunen har lansert tilskuddsordninger til tryggsykkelparkering.

-         For dem som har erfart sykkeltyveri på hjemmebane er det nok betryggende at både kommuner og leverandører som Bikely satser på hjemmemarkedet, sier markedssjef Ellen Loxley.

Bikely Home tilgjengelig allerede i høst

 

Sykkelskap for hjemmemarkedet favner bredere sammenlignet med offentlige sykkelskap. Med et eget sykkelskap kan man utstyre skapet med alt som sykkelen krever av vedlikehold året rundt. Skapet kan også brukes til oppbevaring av andre gjenstander, og det kan utplasseres med eller utenlademuligheter. Sykkelskapene blir tilgjengelige via appen eller med nøkkel.

-         Med Bikely Home tilgjengelig på markedet kan syklister parkere trygt hvor de enn ferdes, sier Hallvar Bergh.

Ønsker ditt borettslag å teste ut sykkelskap? Send oss en e-post på info@bikely.no. Vi tilbyr gratis frakt om du bestiller innen utgangen av 2021.

Les Videre:

Nyheter

Slik får du gode vinteropplevelser fra sykkelsetet

For de fleste hører ikke kos sammen med vintersykling, men ifølge hverdagshelten Erlend kan man med enkle grep øke gleden med helårssykling: - Du bør unngå å fryse på føtter og hender. Da kan turen bli litt kjip, forklarer helårssyklisten Erlend fra Bærum. Her får du hans beste tips til hvordan du kan kose deg med vintersyklingen.

Les mer
City

Nå skal det tilrettelegges for syklister ved Manglerud Senter

Bikely og Obos Eiendom inviterte til sykkelfest, utprøving av elsykler, gratis sykkelsjekk fra Per Sport Oppsal og lansering av sykkelskapene ved Manglerud Senter. - Dette er et felles initiativ for å tilrettelegge for handleglade syklister, sier miljødirektør Birgitte Molstad i Obos Eiendom.

Les mer

Siste nytt fra Bikely

Det er mye spennende som skjer i Bikely. Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få siste nytt rett i innboksen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Last ned appen

Last ned appen, reserver et sykkelskap nær deg og kom i gang!